De LOSlaat Dag

Deze zaterdag heb ik inderdaad ‘los’ gelaten. Tijd voor een pas op de plaats. Onverwacht en snel kwam er in februari privé een verhuizing op het programma te staan. De organisatie van een ‘Loslaat’ evenement tijdens een verhuizing, was te veel van het goede. Zonder internet en tijd, lastig te promoten ook. Een goede keuze. Achteraf. Opluchting na het doorhakken van deze knoop. KlaverPlan en ik doen gewoon volgend jaar mee.

Het vorige weekend heb ik echter in de Bibliotheek voor een select groepje belangstellenden wel een workshop gegeven. Heerlijk inspireren en oplossingen bedenken voor de ongewenste situaties in huiselijke kring van de aanwezigen. Kleinschalig gebeuren, maar voor mij én de andere aanwezigen een prima ervaring.

Het is een prettig onderwerp om met anderen te delen. Problemen waarvan men denkt alleen in te staan, herken je bij anderen. Geweldig fijn om mijn tips en trucs te mogen uitdragen. Na anderhalf uur waren veel ideeën uitgewisseld en gingen mijn ‘klanten’ tevreden naar huis.

We zijn na afloop overigens allemaal met huiswerk thuisgekomen. Altijd is er wel een onderwerp dat ervoor zorgt dat ik me weer verder in de organizing stof wil verdiepen. Dit keer ben ik mij verder aan het inlezen over ADD en ADHD. Ervaring met ADHD heb ik wel. Maar er is nog veel te leren. Zo komen we er meestal achter dat hoe meer we weten, hoe meer vragen er zijn.

Veel LentePlezier in het koude Nederland!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.