Meer over Organizen

U en uw Omgeving

Voorwaarde voor het slagen is dat u samen met uw gezin of collega’s bereid bent tot verandering. Vanuit dat standpunt bekijken we de goede punten in uw huidige systeem en bewerkstelligen aan de hand daarvan een compleet ordebeleid.
Klaverplan helpt u bewust te worden waarom het u tot nu toe niet lukte. Rekeninghoudend met u en alle betrokkenen uit uw directe omgeving, zorgen we ervoor dat u de controle terug krijgt.

Hoe gaat dat dan?

Met mijn ervaring en deskundigheid geef ik u adviezen die passen bij uw levensritme en stijl. Adviezen over spullen bewaren, afdanken en gebruik, over administratie, over het omgaan met tijd. Ik ben geen huishoudelijk hulp. Schoonmaken is geen hobby van mij en dat probeer ik dus te voorkomen.
Mijn kwaliteiten liggen in het combineren van het nuttige met het aangename. Het resultaat is een effectieve en effici├źnte methode die u tijd, rust en ruimte biedt.

Ik help u beslissen hoe u de nieuwe situatie gaat indelen. Zoeken samen met u stapels papieren, rapporten en ordners uit. Worstelen ons door vloerenvullende kledingcollecties, bergen wasgoed en eindeloos ogende voorraden aan spullen.
Wat heeft u op welke plek echt nodig? Wordt u van de aanwezige spullen echt blij? Wat kost het u om al deze spullen te bewaren? ( in tijd, ruimte, onderhoud en verzekering)

Wat levert het u op?

KlaverPlan maakt wat bij u los!

Het voorgaande geeft u een indruk van organizen. Ik zal u soms op een rake manier confronteren. Wakker schudden. Dat kan som pijnlijk zijn. KlaverPlan handelt echter met respect. Laat u en uw omgeving in zijn waarde.