‘NIETS dan Dit’

Vandaag liep alles anders dan ik had gepland.
Het enige wat ervan overbleef was ikzelf, mijn hond en een zonnige dag. En…tijd!

Verheugd op heel andere dingen vond ik mijzelf doelloos buiten. Slenterend in de stralende Lentezon. Zachtjes zingend ‘Niets dan Dit’…

Wauw! Wat een rust! Mijn hond vertraagde mij ook. Schurkte tegen mijn benen met een knuffelverzoek. Gewoon even samen knuffelen midden op straat. Hij geniet ervan. Beetje zijn haren en oren laten kriebelen. Elkaar laten merken dat we blij zijn met elkaars gezelschap. Zo ingewikkeld en gevuld hoeft het leven helemaal niet te zijn om ervan te mogen genieten.

Straks mijn zoon zien te strikken voor een frisse neus! Dit is dan mijn zondag.
Boordevol. Gevuld met ‘NIETS dan dit’…

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.