Nieuw Seizoen…’maandag = wasdag’ en andere Tradities

Ná de vakantie. Alles weer bij het oude. Neeh, ik wil geen sleur.

’n Beetje Weemoed. Denken we niet allemaal terug aan de vrijheid. Niets moet, alles mag? Het mooie weer de afgelopen weken?

September. Nieuwe impulsen. Er ligt volop nieuwe kleding in de winkels. De scholen zijn weer begonnen. Studenten beginnen aan een nieuwe uitdaging. Frisheid van het nieuwe semester geeft nieuwe energie. Herfst stormen. Extra vitaminen voor meer weerstand.

Werken aan dit nieuwe seizoen. Mijn grootste passie. Plannen maken én uitvoeren. Ik help mensen die dat willen daarbij. Daar ben ik goed in!

Bij mij is er vaak een bepaalde regelmaat in de terugkomende taken. Ik houd ervan. Zelfs heel simpele tradities. Zoals Maandag = Wasdag bijvoorbeeld. Bij ons is het pizzadag tegenwoordig. Vooral niet hoeven koken. Fijn kletsen samen. Helemaal vanwege de verlaagde prijzen op maandag! Lekker ‘luxe’ uit eten.

Dit laatste kwartaal van 2013 evalueer ik de voortgang van mijn plannen. Hoe ver zijn we? Wat wil ik nog bereiken voor het einde van het jaar? Wat is haalbaar? Hoe pak ik het aan? Het kán nog!

Mijn herexamen inplannen. Vorige keer één puntje te kort. Dit keer slaag ik! Onze trip naar Amerika uitstippelen voor 2014. Slagen voor de F5 Dressuur proef. Oude VHS banden digitaliseren. Garage ontruimen, zodat ik geen ruiten hoef te krabben deze winter. En de huizenjacht..

En verder? Gewoon genieten! Natuurlijk. Want hoewel het vroeg donker is, zijn er nog genoeg ‘zomerse’ momenten om langzaam afscheid te nemen van mijn favoriete jaargetijde!

Ik wens iedereen een heerlijke afsluiting van deze mooie zomer. Succes met de nieuwe ideeën en plannen!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.