Satisfaction

Pinkpop dit weekeind! En mooi weer. The Stones op het podium. Bejaard en wijs. In mijn hoofd hoor ik zacht: ‘You can’t always get what you want…’ Een oud en vertrouwd lied.

Ervan uitgaan dat je altijd krijgt wat je nodig hebt. Wat je dragen kan. Vertrouwen dat er soms iets anders voor je is weggelegd. Dat wat je nodig hebt, is niet altijd wat je graag wilt.

Waarom heb je dat andere nodig? Loslaten van je grote wensen is naar mijn idee het moeilijkste dat er is. Omgaan met tegenslagen. Loslaten. Verder gaan. Kop op. Het leven is mooi!
Je zinnen verzetten. Onderzoeken wat wél mogelijk is. Geen spijt. Geen verdriet. Maar in Liefde terugzien. Om door te kunnen gaan met het leven. Genieten van alle mooie momenten.

Mijn dochter is terug! Na zes lange maanden sloot ik haar weer in mijn armen. Wat een geluk. Veel verhalen over een half jaar Zuid en Midden Amerika. Vol avonturen. Coachsurfen bij locals en wildvreemden. Gastvrijheid ontvangen van mensen die zelf bijna niets hebben. Prachtig dat het bestaat. Ze heeft veel beleefd en meegemaakt.

Hier heeft de tijd ook niet stilgestaan. Niet ongemerkt verstreken. Mijn Liefde benauwd vertrokken. Misschien wel aanwezig, maar niet in de vorm die ik zo graag omarm. Kop op. Ga door. Het leven is mooi.

Vrijheid. Blijheid. Vanouds. Buiten. Samen met Shen. Loop ik weer onder de sterren. ’s Avonds in de stilte van de nacht. Heerlijk. Overdag is er de zon die mij verblijd. Ik wens iedereen een superfijn zonnig en lang Pinkster Weekend!10418343_1479637635587022_5816309854883402509_n-1

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.