Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven!

De langste dag. De meest Bijzondere dag van het jaar. Zeker sinds 21 jaren. De geboorte van mijn Zoon. Wij noemden hem ‘Welkome Krijger’. Benvenuto. Mijn grote Trots. Zoekt net als ik de moeilijkste weg. Komt er uiteindelijk achter dat het leven simpel is. Toch leren we allebei het beste op onze eigen manier. Door nare ervaringen. In het tempo dat bij ons past. Op de manier die bij ons hoort. Vandaag vieren we zijn Volwassenheid. Hij kocht zijn eerste huis. Zijn eigen Thuis. Mooi hè?!

Zonnewende! De langste dag. Het begin van de hondsdagen. Wisselvallig weer de komende weken. Zon, wind en regen. Vandaag zag ik in het park al bladeren dwarrelen. Alsof het Herfst is. Neeeeh, wacht, nog niet! Stop de tijd! Het gaat allemaal te snel.

Zonnewende! Overdenken. Wat heeft het eerste deel van dit mooie jaar mij gebracht? Onrust, zorgen, twijfel, verdriet en een gevoel van machteloosheid. Jeetje, dit was niet mijn plan op 21 december vorig jaar! Wat is er gebeurd? Waar gaat het om? Terug naar de basis…

IK. Ik ben. Ik ben er. Ik ben er nog gewoon! YES. Lesson Learned: Vertrouwen op je intuïtie. Donders jammer, dat ik net als veel andere vrouwen goed ben in het negeren van die intuïtie. Liever anderen plezieren. Iedereen blij? Dan is er misschien wel tijd en ruimte over voor mij. Oliedom!!! Reis naar USA. Verhuizen. Promotie. On hold. Relatie. Zinloos zonder Wederkerigheid. Goed voor een aantal harde lessen: Omgaan met tegenslagen. Au. Je krijgt wat je kan dragen.

Zonnewende! Nieuwe Andere Plannen. Nieuwe Andere Kansen. Nieuwe Andere Toekomst. ALLES IS LIEFDE. Nog steeds. Altijd weer. Godzijdank aan de lieve mensen en trouwe dieren die mij belangeloos ondersteunen. Herhaalden steeds wat ik niet wilde horen. Wat ben ik soms hardleers.

Zonnewende! Vandaag beloof ik mezelf dat ik alleen de dingen zal doen waar ik me goed bij voel. Zo simpel kan het leven zijn. Via Kinesiologie. Via je lichaam krijg je antwoord op belangrijkste vragen. Je lijf weet wat goed voor je is. Vertrouw erop!

Waarom deel ik mijn verhaal? Omdat verdriet en eenzaamheid zo herkenbaar is. Mijn kracht en positiviteit kan anderen helpen. Ik hef een glas. Op Geluk en Gezondheid. Op Nieuwe Fouten en Levenslessen. ‘Vandaag begint de eerste dag van de rest van je Leven.’ Wijze woorden van Confusius. Klinkt goed niet waar? Santé!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Levenskunst. Bookmark de permalink.