Vooruit Dan Maar…

De Maïs eraf. Jassen aan. Verwarming en Lichten. Bladeren en Eikels overal. Was droogt niet meer buiten. Wasrekjes binnen dus. Zand, Modder, natte Haren & Poten. 

Voorbij. Mooi geweest. We zijn het eens. Vanmiddag tijdens onze Q-time met bakkie en appeltaartje in een cafeetje in de buurt. Als het dan zo is, dan er maar het mooiste ervan maken. Af en toe nog wat soezen in de zonneschijn achter het glas. Het nieuwe seizoen tegemoet. Go with the flow.

Dus kochten we Lampolie ( 3 flessen) Waxinelichtjes, Dvd’s en Rode Wijn. Twintig Tulpen voor mijn eigen Keukenhofje. Zuurkool & Rookworst. Fruit. Thee & Chocolade. Tassen vol met goede moed.

Meteen vast Plannen maken voor Kerst. Geen Dure investering. Gewoon het samen gezellig maken. Dat moet lukken. Rekening houden met alle ingewikkelde relaties en afspraken. Wie wil, kan aanschuiven.

Onze knop is om. Krijg Energie bij het zien van de stortregen. Mooi die Glinsteringen samen met de Zon. De harde Wind in mijn snuit maakt me blij. Weet heus dat ik van de regen niet smelt! Straks als het vijf minuten droog is, mijn bollen een mooi plekje geven! Mijn eigen stukje Keukenhof volgende Lente! Volgende week de heg snoeien. BBQ naar binnen. Alles stormvast maken.

Voorlopig maken mijn dochter en ik van ons holletje een veilig en warm thuis. Laat die Herfststormen maar komen. Wij vermaken ons wel.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Levenskunst, Wonen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *