Wees wie je bent! Gelukkig 2016!

Na veel dagen mijmeren over mijn wensen…Is op Nieuwjaarsdag mijn wensballon opgelaten. Samen met Shen en mijn zoon voor technisch en moreel support.

Onderweg vanuit Rotterdam vandaag na het vieren van de 78ste verjaardag van mijn moeder wist ik het zeker… Het leven is GOED. Precies zoals het is! Met zijn ups en downs. Verdrietige momenten en gelukssituaties. DIE te kunnen en mogen beleven is pas ├ęcht LEVEN. Ik beleef ze intens. Anderen zeggen dat dat soms niet goed is. Niet altijd emoties laten horen of zien. Rekening houden met elkaar en de situatie. Check. Dat ga ik doen.

Met de vaste overtuiging dat juist vanwege die constante deiningen in ons bestaan, wij mensen het gevoel krijgen te LEVEN. Dus ik huil bij verdriet en vier mijn geluksbesef.

Uit de radio deunde een song die mijn geloof nog eens verstevigde. Een nummer van 1999 uit de eerste Big Brother.

Kortom: ‘Leef met je eigen talent, je bent wie je bent! Iedereen is mooi, als je bent wie je bent ‘

De Wensballon verlichtte lange tijd de heldere zwarte lucht vannacht.
Een klein lichtje met mijn grote wens: heel veel Liefde te mogen geven en ontvangen.

Ik wens iedereen een Gelukkig 2016!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Levenskunst. Bookmark de permalink.