YOUR time to LIVE – Female Power

Dit weekend was voor mij. Speciaal.
Gepland om bij te tanken, mijn waarde te hervinden en opnieuw koers te bepalen.
Soms heb je dat gewoon nodig. Tijd en rust. Aandacht voor jezelf….

Prachtig om dat met 8 anders dames te mogen ondervinden. Hoe krachtig we als vrouw zijn. Hoe goed we elkaar kunnen inspireren onze innerlijke criticus op waarde te schatten. Elkaar te vertrouwen en te geloven. Te stimuleren datgene te doen waarvan we al weten dat het goed is. Elkaar te verrassen. Vooral jezelf daarbij onthullen. De wijsheid, de kracht en liefde die in ons is. Wat kunnen we trots zijn. We zijn weer meer gaan geloven in onszelf.

Samen concrete stappen bedenken. Hoe ga ik mijn doel bereiken? Wanneer wil ik de volgende uitdaging aangaan? Elkaar en vooral onszelf een belofte te doen. Of je nu voor een betere wereld leeft of naar het beste voor je gezin. Het begint bij jezelf. SHINE. Laat jezelf stralen. Zorg goed voor jezelf. Dan kan je dat ook voor anderen.

De plannen die we maakten zijn verschillend. Variƫrend van eigen bedrijven opzetten, eigen visie uitzetten op de huidige werkvloer, cursus of opleiding, meer genieten van het leven en de wereld mooier maken. Ons leven verrijken met aandacht voor verbinding, relaties en bovenal liefde en aandacht voor onze kinderen, die het allerbeste verdienen.

Het is verhelderend geweest. Intensief en heel mooi. Ik heb me mogen verbinden met een aantal TOPvrouwen! Bedankt lady’s. Ga ervoor… Tot ziens!

Hier ben ik weer geland in mijn eigen dorp. Het plekje waar ik van houd. De rust en ruimte. Samen met Shen. Misschien moeten we ooit verdergaan. Naar een nieuwe plek. Maar nu nog niet. We genieten en nemen de tijd verder vandaag.
Heerlijk deze lange lentedagen vlak voor de zonnewende!

Een super moment om te bezinnen. Ik wens dat iedereen af en toe nadenkt over welke ervaringen, ontwikkeling en missie er nog te behalen is.

Geniet van het leven en maak er het mooiste van dat je kan!
This is IT! Your time to LIVE….

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.